Walther får sølvnål af DBU-Jylland Template 2

Walther får sølvnål af DBU-Jylland

Walther Andersen modtog for nylig DBU Jyllands sølvnål for 20 års frivilligt ulønnet arbejde i FC Horsens Pigeafdeling. Overrækkelsen fandt sted som en overraskelse til den årlige træner- og lederfest i pigeafdelingen. Walther har igennem årene ydet en kæmpe indsats for især den sociale side af fodbolden som tovholder på bl.a. udlandsturene og den årlige tur til Dana Cup i Hjørring. Walther er en kendt og vellidt person i FC Horsens, og sammen med fru Eva bliver der fortsat ydet mange frivillige timer i klubben til trods for at børnene ikke længere er aktive. I dag er Walther formand for Aktivitetsudvalget, som bl.a. arrangerer træningsstævnet Hummel Cup og flere andre sociale tiltag i klubben. Walther er også medlem af FC Horsens bestyrelse og en del af Pigeudvalget. 

Tillykke til Walther og tak for din store indsats for pigerne i FC Horsens. Vi håber, at du vil fortsætte dit virke i FC Horsens mange år endnu.

Billedtekst: Walther Andersen fik fornylig overrakt DBU Jyllands Sølvnål for 20 års frivilligt ulønnet arbejde i FC Horsens. Sølvnålen blev overrakt af B&U konsulent Torsten Cargnelli.

Copyrights © 2015 All Rights Reserved by FC Horsens pigeafdeling